20.5 C
Valencia

Detingut per publicar anuncis sexuals amb fotos de la seua exparella

Detingut a Alacant per un delicte contra la integritat moral contra la seua exparella després de suposadament haver publicat anuncis sexuals amb les seues dades.

- Publicitat -AVL

Agents de la Policia Nacional han detingut en el municipi d’Alacant a un home de trenta-cinc anys per un presumpte delicte contra la integritat moral i coaccions contra la seua exparella, una jove de vint anys, després de suposadament haver pujat fotografies personals de la seua exparella a webs de contactes i haver publicat anuncis sexuals explícits amb les seues dades.

La investigació, duta a terme pel grup de delictes tecnològics de la Policia Nacional a Alacant va començar fa quatre mesos en rebre tres denúncies de la víctima, una dona de vint anys, qui posava de manifest que diverses persones s’havien posat en contacte amb ella sol·licitant favors sexuals.

Informació personal de la víctima, així com fotografies, número de telèfon i fins i tot el seu domicili estaven publicades en diverses webs de contactes oferint serveis sexuals explícits, la qual cosa va provocar que nombroses persones es posaren en contacte amb ella i fins i tot es personaren en el seu domicili.

Per tot el succeït i la contínua pressió que va rebre, la víctima va arribar a témer eixir sola al carrer, ja que hi havia imatges que la identificaven perfectament i “de manera incessant rebia peticions d’índole sexual”.

Gràcies a la labor dels investigadors que van conjuminar prevenció, investigació, protecció i atenció a la víctima es va aconseguir identificar les adreces IPs des de les quals el presumpte autor es connectava a la web per a publicar els anuncis. Així, es va donar finalment amb l’exparella de la denunciant, amb el qual havia mantingut una relació sentimental de tres mesos feia més d’un any.

En tractar-se de la seua exparella, es va activar el protocol de Violència de Gènere, i es va sol·licitar per a la víctima una ordre de protecció sobre este individu. Es va procedir a la detenció d’un home de trenta-cinc anys, sense antecedents previs. Va passar a disposició al Jutjat de Violència de Gènere número u d’Alacant.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià