Detingut un home que estava reclamat per cinc jutjats espanyols diferents

Estava reclamat pels jutjats de València, Castelló, Ciudad Real, Baeza i Getafe

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 34 anys, d’origen espanyol, que tenia en vigor cinc reclamacions judicials de cerca, detenció i personació de cinc jutjats de tot el territori nacional i un ingrés a la presó d’un jutjat penal de València. L’ara arrestat va tractar d’eludir als policies.

Els agents que es trobaven al carrer Vicent Torrent de València realitzant servei de prevenció de seguretat ciutadana van veure a un home que a l’adonar-se de la presència policial va canviar de direcció de forma brusca pel que el van identificar. Els agents li van localitzar entre les seues pertinences dos targetes de crèdit d’una entitat bancària a nom d’una dona.

Els agents van comprovar la identitat del sospitós i van esbrinar que tenia en vigor quatre reclamacions judicials, un ingrés a la presó i una cerca policial, on figuraven les dos targetes bancàries localitzades entre els seus efectes com denunciades per un presumpte delicte d’estafa. A més tres de les quatre reclamacions judicials eren per estafa. Els òrgans reclamants eren jutjats de Castelló, Ciudad Real, Baeza, Getafe i l’ingrés a la presó d’un jutjat penal de València, per la qual cosa va ser detingut.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.