Un detingut per robatori amb violència i intimidació en un domicili a Benlloc

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora d'un robatori amb violència i intimidació en la localitat de Benlloc.

AVL

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora d’un robatori amb violència i intimidació en la localitat de Benlloc.

El dia 13 de novembre de passat any, la Guàrdia Civil va tindre coneixement de la perpetració d’un robatori amb violència i intimidació en un habitatge de la població de Benlloc, en la qual la persona perjudicada comunicava que després de sentir sorolls en la
planta superior, va pujar a la mateixa trobant els calaixos de mobles oberts i tot regirat, adonant-se que una persona baixava les escales ràpidament, dirigint-se feia ell, moment en
què l’intrús li va agredir amb una navalla en els dits de la mà esquerra, aprofitant aqueix moment per a fugir ràpidament de l’habitatge.

Per part dels Guàrdies Civils i després de laborioses gestions, es va procedir a prendre diferents declaracions atesta’ls i unides a altres més tècniques, es va poder identificar al presumpte autor de l’il·lícit penal.

Una vegada es va poder localitzar en la localitat Benicarló, es va procedir a la seua
detenció com a suposat autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Les diligències instruïdes, juntament amb el detingut han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs en funcions de guàrdia. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil d’Orpesa.

- Advertisement -
CatalanSpanish