martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Un detingut per fer-se passar per policia per a agredir a dues persones.

Una patrulla de la Policia Local ha acudit a un local d’oci situat en l’encreuament de la Avda Arxiduc Carlos amb Mariano Ribera on, pel que sembla, s’estava produint una baralla entre dues persones.

En arribar els agents han localitzat a dues persones que tenien ferides en la cara i estaven situats un enfront de l’altre, un d’ells tenia 47 anys i l’altre 30. El més jove estava acompanyat per una dona que va comentar als agents que l’home l’havia abordat a l’eixida del local fent-se passar per policia i que després de registrar-li la bossa, li l’ha intentat robar, però que s’ha resistit i en el forcejament ha caigut al sòl. La seua parella ha acudit en escoltar els crits i s’ha enfrontat amb el presumpte agressor.

Durant la baralla el jove va rebre diverses punyades i va haver de ser atés en primera instància pels serveis mèdics que van acudir al lloc. Posteriorment va ser traslladat a l’Hospital General. Els agents de la Policia Local van detenir a A.J.S.R acusat d’un presumpte delicte de robatori amb violència.

Últimas noticias

Contenido relacionado