Detingut un conductor a Alacant després d’un accident al TRAM

La Policia Local d'Alacant ha detingut un conductor que, després de patir un accident ha fugit arrossegant un tronc i ha acabat bolcant en les vies del TRAM.

PublicitatAVL

La Policia Local d’Alacant ha detingut un conductor que, després de patir un accident sobre les 01.15 hores en l’avinguda Caixa d’Estalvis, ha fugit arrossegant un tronc i ha acabat bolcant en les vies del TRAM. Al detingut, se li imputa un delicte contra la seguretat vial i conducció temerària.

L’accident inicial s’ha registrat a l’altura dels jocs infantils de l’avinguda Caixa d’Estalvis, on el conductor va impactar contra tres arbres i va fugir portant un tronc enganxat als baixos del vehicle.

PublicitatRovira  

En eixe moment, s’ha iniciat una persecució. El conductor va accedir a l’A70, va impactar contra la porta d’una nau industrial i va eixir posteriorment pel Palamó, on va perdre el tronc i un pneumàtic.

Malgrat açò, el vehicle va baixar per l’avinguda Gastón Castelló on la Policia Local va perdre el seu rastre. Finalment, ha sigut localitzat dins de la plataforma del tramvia en el bulevard del Pla. El conductor, en passar per damunt de les vies, va perdre el control, va bolcar i es va donar a la fugida.

La Policia Local i els Bombers de l’SPEIS han aconseguit traure el cotxe a les 04.15 hores de les vies del TRAM. El dispositiu de cerca ha localitzat el conductor aquest matí i ha sigut detingut per un delicte contra la seguretat vial i conducció temerària.