Detingut un conductor per la intencionalitat de col·lidir amb el mur de la plaça de Crevillent

Els danys visibles que va originar el vehicle són la pèrgola metàl·lica i el mure't. Al Poble Nou de Benitatxell ha ocorregut avui un accident laboral

La nit del 28 de març, al voltant de les 00.50, un conductor va col·lidir amb la plaça de Crevillent en el que podria considerar-se un accident de tràfic més. El vehicle, un peugeot 206 blanc, circulava pel carrer Antonio Machado fins a desembocar en la rotonda on va quedar encastat. Testimonis de l’accident relaten que el que conduïa el cotxe va accelerar fins a col·lidir amb l’emmuralle’t i la pèrgola metàl·lica de la rotonda. Pel que sembla no tenia intenció de frenar i per sort no circulava cap altre vehicle per la rotonda ni vianant dins d’ella. Amb les dades facilitades pels testimonis els agents que s’havien acostat al lloc de l’accident, van procedir a detenir al conductor. La intervenció de la unitat d’Atestats i Recerca d’Accidents així com l’ambulància del SAMU, van arribar immediatament al lloc del sinistre. Inicialment aquesta unitat l’estava gestionant com un accident de trànsit i estaven investigant les causes per les quals el conductor havia perdut el control del seu vehicle. En ser informats per testimonis de com va ocórrer la col·lisió i valorant que es tractava d’una possible intencionalitat en l’acció, convertiria el requeriment inicial en un possible delicte de danys. Una vegada que es va identificar al que manejava el cotxe, van procedir els policies locals a detenir-ho.

plaça de Crevillent Actualitat Valenciana
Ajuntament d´Elx

Accident laboral en Poble Nou Benitatxell
A pesar que aquest accident laboral ha ocorregut en una altra localitat que no té res a veure amb Elx, però en disposar de molt poca informació aquest diari ha vist convenient citar aquest incident fins a conéixer més dades de l’assumpte. Segons les fonts que ens han informat de l’accident laboral ocorregut al voltant de les 9.15 al Poble Nou de Benitatxell, han hagut de cridar al CICU d’urgència, ja que un treballador que manejava un contenidor d’un camió, li ha caigut en els braços. Fins al lloc dels fets s’ha mobilitzat un helicòpter equipat amb material mèdic i a més fins al lloc també s’ha desplaçat una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), assistint al treballador d’uns 52 anys per l’aixafament dels dos braços. La valoració mèdica ha vist convenient evacuar en l’helicòpter fins a l’Hospital de la Fe de València i posteriorment en una altra unitat del SAMU ha sigut portat fins a l’Hospital de Manises per a intervenir-li quirúrgicament. De moment, es desconeix com és el pronostique de pacient.

: Valencià