Detingut un home a Burjassot després d’atacar a diversos agents de la Policia Nacional

Cinc agents van haver de ser atesos de diferents lesions.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a una dona i un home de 19 i 20 anys, d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat, després d’atacar als policies en el moment en el qual anaven a detindre a l’home ja que tenia en vigor una reclamació judicial.

Els fets van ocórrer sobre les huit de la vesprada quan els policies que realitzaven labors de prevenció en la localitat de Burjassot, van observar un grup de persones, entre les quals es trobava un home, del qual els agents tenien coneixement li figurava en vigor una reclamació judicial per un jutjat de Picassent.

En detindre el vehicle policial, l’home es va adonar i es va dirigir al seu domicili fent cas omís als agents, accedint a l’interior i tancant la porta. La patrulla va requerir diverses vegades perquè isquera del domicili, moment en el qual una dona es va interposar i va començar a increpar-los, dient-los “que era la seua núvia, que li deixaren en pau o que els donaria una hòstia”, per a posteriorment agredir-los, per la qual cosa els agents la van detindre com a presumpta autora d’un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat.

En el moment que detenien a la dona, la seua parella va llançar diversos atacs amb una destral contra els agents no arribant a aconseguir cap d’ells, abandonant posteriorment la casa per la part posterior i començant una persecució, per diversos indicatius, del sospite pels terrats, fins a interceptar-lo en un balcó, on va ser detingut, amb gran perill per als agents donada la gran altura a la qual es trobaven i la resistència que va posar el sospitós.

Cinc agents van haver de ser atesos per diferents lesions. Els detinguts, amb nombrosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

CatalanSpanish