Detingut un home a València amb un ganivet en ple carrer

L'arrestat va dir que anava a matar a un individu amb el qual té problemes econòmics.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 26 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de temptativa d’homicidi i amenaces.

Els fets van ocórrer sobre les sis i mitja de la vesprada, moment en el qual un Policia Nacional anara de servei va observar al carrer Sant Vicent de Paul de València a un home amb un ganivet de grans dimensions a la mà, proferint amenaces de viva veu, sembrant el pànic entre els transeünts.

PublicitatRovira  

L’agent franc de servei va cridar immediatament a la Sala 091 per a sol·licitar la col·laboració policial, tot això sense perdre de vista al sospitós quan, en un moment determinat, el policia va observar com passava una patrulla de Policia Local per la zona, per la qual cosa es va acostar a aquesta i va relatar el que estava ocorrent, indicant-li que col·laboraren amb ell.

Ràpidament aquest agent es va dirigir cap al sospitós, identificant-se com a Policia Nacional i exigint-li que soltara el ganivet, fent aquest cas omís a tals indicacions i dirigint-se cap al policia anara de servei, per això, l’agent va traure la seua arma i va exigir novament que soltara l’arma blanca alhora que li deia que es tirara al sòl. Mentrestant, els policies locals es van aproximar al sospitós, exhibint les seues armes, per la qual cosa en veure’s envoltat, finalment va soltar el ganivet i es va tirar al sòl, sent a continuació engrilletat.

En aqueix moment va acudir al lloc una patrulla de Policia Nacional i els agents van esbrinar que aquest home es dirigia al domicili d’un individu amb el qual, pel que sembla, tenia problemes econòmics i va dir que pretenia matar-lo.

Intent d’homicidi minuts abans

Els agents van esbrinar, a més, que minuts abans aquest hauria intentat apunyalar a un home que es trobava per la zona passejant al gos. El sospitós presumptament se li hauria acostat esgrimint el ganivet, dient-li que l’anava a matar, i suposadament l’hauria agarrat del coll i intentat clavar-li l’arma blanca, aconseguint la víctima esquivar l’atac i apartar a l’agressor d’una espenta i una punyada. Pel que sembla, també havia acudit a casa d’un altre ciutadà i amenaçat des del carrer a la seua família.

Per tot això, la Policia Nacional ho ha detingut pels presumptes delictes d’amenaces i temptativa d’homicidi i li ha intervingut el ganivet, d’uns 35 centímetres de longitud. Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

PublicitatJuega Limpio Orihuela