Detingut un home a València per agredir la seua parella després de negar-se ella a mantindre relacions sexuals

Quan els agents van arribar al lloc, es van entrevistar amb la dona, de 42 anys que presentava diversos colps en el pòmul i en el llavi

Agents de la Policia Local de València, pertanyents a la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS), han detingut un home de 34 anys per suposadament agredir la seua parella, de 42, després de negar-se ella a tindre relacions sexuals.

Segons ha informat la Policia Local en un comunicat, els fets van succeir sobre les 23.00 hores en el barri del Carme quan una patrulla va ser comissionada per la Sala del 092 perquè suposadament una dona havia sigut agredida per la seua parella.

Quan els agents van arribar al lloc, es van entrevistar amb la dona, de 42 anys que presentava diversos colps en el pòmul i en el llavi. La víctima els va comunicar que la seua parella l’havia agredit en forçar-la a mantindre relacions sexuals amb ell.

La dona va comentar a la patrulla que viuen en el carrer i que l’agredia “constantment” tant física com verbalment. Seguidament, els agents van prendre declaració de l’home, que no havia abandonat el lloc i que els va admetre que havia “discutit” amb la seua dona i que s’havia “alterat”. Els agents van detindre l’home mentre que la víctima va ser traslladada a un centre mèdic per a rebre assistència.

ValenciàEspañol