Detingut un home a València per un presumpte delicte d’abús sexual a la seua filla

Pel que sembla, el pare va intentar abusar sexualment de la menor i aquesta, aprofitant que va entrar a l'habitació la seua germana xicoteta, va escapar a la finestra per a demanar auxili, pujant-se a l'estenedor.

La 7a Unitat de Districte Maritím i la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local de València van detindre ahir, dimarts 6 d’agost, a un home de 38 anys per un presumpte delicte d’abús sexual.

Els fets van ocórrer al voltant de les 23.15 hores quan els agents van ser requerits per la Sala del 092 per a dirigir-se al barri del Districte Marítim on, pel que sembla, una xiqueta de 14 anys es trobava penjant de l’estenedor de roba d’un quart pis, cridant que el seu pare la volia violar.

Pel que sembla, el pare va intentar abusar sexualment de la menor i aquesta, aprofitant que va entrar a l’habitació la seua germana xicoteta, va escapar a la finestra per a demanar auxili, pujant-se a l’estenedor.

Quan els Agents van arribar al lloc, van observar als veïns intentant trencar la porta per a auxiliar a la menor. Els Agents van accedir a l’habitatge rescatant a la menor i els seus dos germans xicotets.

La menor va ser atesa pel SAMU i traslladada a l’Hospital Clínic acompanyada per una Agent de la Policia Local. Mentre la mare, que es trobava l’Altea, tornava al domicili, els menors es van quedar a càrrec de la persona autoritzada per ella.

Pel que sembla, no era la primera vegada que succeïa, ja que, pel que sembla, l’any passat va haver-hi un altre possible episodi d’abús sexual i d’intent d’enregistrament ocult mentre la menor es dutxava amb la seua germana, no denunciant-ho en el seu moment per por, arribant a dormir amb unes tisores sota el coixí.

Per tot això, el pare va ser detingut i després de llegir-li els seus drets, va ser traslladat ràpidament per la Policia Local a la Inspecció Central de Guàrdia per a evitar un linxament veïnal i on passarà a disposició Judicial.

ValenciàEspañol