Detingut un home acusat d’agredir la seua dona a Torrent

L'home presumptament li va agarrar del coll i li va colpejar als braços i al cap.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 38 anys acusat d’agredir la seua dona al seu domicili familiar de la localitat valenciana de Torrent després d’iniciar-se una discussió perquè ella li va demanar diners per a pagar uns gastos de la casa, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

L’home presumptament va agarrar la dona del coll, la va colpejar en els braços i en el cap i va fugir. El detingut ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments i sobre ell s’ha decretat un orde d’allunyament i comunicació respecte a la víctima.

PublicitatRovira  

Agents de la Policia van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili on una dona estava sent agredida pel seu marit. En arribar a la vivenda on residien, el presumpte agressor havia fugit.

Allí van esbrinar que la dona es trobava en companyia del seu marit quan, en un moment donat, hauria començat una discussió en demanar-li ella diners per a sufragar unes despeses de la casa. El marit presumptament li va propinar punyades en el cap i en els braços i la va agarrar fortament del coll, dificultant-li la respiració.

La mare de la víctima, present a la vivenda, va haver d’intervindre perquè cessara l’agressió. La dona va avisar immediatament la Policia i, en adonar-se el marit, va fugir de la vivenda, tot i que després es va entregar als agents.

Els policies van acompanyar l’agredida a un centre sanitari perquè rebera assistència mèdica, ja que presentava diverses excoriaciones i una contusió en la mandíbula, producte de les punyades rebudes.

El detingut ha passat a disposició judicial, decretant-se una ordre d’allunyament i comunicació respecte a la víctima.

PublicitatJuega Limpio Orihuela