Detingut un home amagat en el fals sostre d’un hospital després de donar-se a la fugida

L'home tenia dues reclamacions judicials d'ingrés a la presó

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a un home de 35 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor dels delictes de resistència i desobediència i danys, a més de tindre en vigor una reclamació judicial. El detingut després de donar-se a la fugida creuant diversos carrils amb nombrós trànsit, va ser localitzat amagat en el fals sostre d’una habitació d’un hospital.

Els fets van succeir al voltant de les huit de la vesprada d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció en el districte de Proveïments, van observar a un home, el qual en advertir la presència policial va entrar ràpidament en un comerç, intentant esquivar-los, sent interceptat a l’eixida per una altra porta de l’establiment.

Rovira  

Els policies a través de la Sala 091 van esbrinar que l’home tenia en vigor dues reclamacions judicials d’ingrés a la presó, per la qual cosa quan li ho estaven comunicant, va emprendre la fugida, creuant diversos carrils amb trànsit rodat posant en greu risc la seguretat viària.

Els agents ho van seguir fins a dependències d’un hospital de la zona i a l’interior del recinte el van perdre de vista, per a posteriorment localitzar-lo en el fals sostre d’una habitació, amagat entre les canonades i el cablejat. Una vegada fora del sostre, del qual van haver de desmuntar diverses plaques, el sospitós va intentar tornar a escapar pel que els agents el van reduir i van detindre.

El detingut, amb antecedents policials, ha ingressat a la presó.

PublicitatJuega Limpio Orihuela