Detingut un home amb set armes blanques al carrer en Marítim

Li van intervindre quatre ganivets de 12, 13 i 14 centímetres, un punyal, una catana i una espasa

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 30 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor, d’un delicte de tinença d’armes i un altre de resistència i desobediència, després de ser sorprés amb set armes blanques de gran grandària en via pública. El detingut va fer cas omís a tots els requeriments policials i es va resistir activament en la seua detenció. Els agents li van intervindre quatre ganivets de 12, 13 i 14 centímetres, un punyal, una catana i una espasa.

Els fets es van produir al voltant de les huit menys quart de la vesprada en el districte de Marítim de València quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer, on pel que sembla hi havia uns homes brandant diverses catanes i ganivets.

Rovira  

Els policies es van dirigir immediatament al lloc, on van localitzar a dos homes, portant un d’ells una bossa negra de la qual sobreeixien diverses catanes o espases. Un dels homes en adonar-se de la presència policial, va emprendre la marxa amb la bossa, per la qual cosa la patrulla li va exigir en diverses ocasions que es detinguera amb les mans visibles, negant-se aquest en tot moment.

Davant la seua negativa, els agents van baixar del vehicle, moment en el qual el sospitós es va introduir en un portal, seguint-li la patrulla i advertint-li novament que deposara la seua actitud, negant-se aquest, per la qual cosa va ser reduït i engrillonat, oposant una gran resistència. Els agents van inspeccionar la borsa en la qual van localitzar quatre ganivets, un punyal, una catana i una espasa, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de tinença d’armes i resistència i desobediència.

Posteriorment, els actuants van haver de requerir reforços policials, ja que un altre home que es trobava en el lloc de la detenció bastonejava la porta amenaçant-los, al mateix temps que diversos veïns els increpaven i insultaven, no deixant-los eixir del portal amb el sospitós.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela