Detingut un home com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor de nou anys

Mentre jugava se li va aproximar un home que li va oferir 10 euros però havia d'acompanyar-lo al seu garatge per donar-li-los

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat valenciana a un home de 71 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual a una menor de nou anys, que mentre jugava al carrer pel qual sembla li va oferir deu euros perquè l’acompanyés al seu garatge per donar-li-los, a canvi de sol·licitar favors sexuals.

Les recerques es van iniciar a la fi d’abril, en tenir coneixement els policies que una menor de nou anys podria haver estat víctima d’un abús sexual per part d’un home en un garatge d’una localitat de la província de València.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que un veí havia vist ficar-se en un garatge a un home al costat d’una menor i en observar que tardaven a eixir, es va acostar al mateix. Després d’esperar uns minuts, va eixir l’home i el veí li va preguntar per la xiqueta, manifestant aquest, que allí no hi havia cap xiqueta, moment en què la va veure eixir corrent i espantada.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que pels voltants es trobaven jugant altres menors, així com que a l’interior del garatge hi havia un home que sol·licita favors sexuals a canvi de xicotetes quantitats econòmiques com cinc o deu euros.

Els agents van establir diversos dispositius de vigilància i en el transcurs dels quals van localitzar a una de les menors que jugava per la zona el dia dels fets, així com van esbrinar que pel que sembla la víctima coneixia a un home major que tenia un garatge per una zona per als vianants i que li havia ofert diners, sense donar més explicacions.

En el transcurs de les recerques, els agents van esbrinar la identitat de la menor, així com que mentre estava jugant pel que sembla se li havia acostat un home que li havia ofert 10 euros si l’acompanyava al seu garatge. Una vegada a l’interior, en negar-se presumptament a agafar-li el membre, la va agafar i suposadament li va fer un petó en la boca.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.