Detingut un home com a presumpte autor d’un delicte d’estafa

AVL

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte de Centre de València a un home de 50 anys, d’origen búlgar, com a presumpte autor d’un delicte d’estafa, després de pel que sembla fer-se passar per treballador d’una sucursal bancària i apoderar-se de 2.140 euros d’una senyora que ho anava a ingressar en el seu compte.

Els fets van ocórrer quan una dona, va ser víctima d’un engany, mentre esperava en la cua d’una sucursal bancària per ingressar diners i se li acostà un home ben vestit amb papers del banc que li va oferir agilitar el tràmit d’ingrés, emplenant un imprés que ell mateix li va proporcionar. La dona li va lliurar 2.140 euros i es va asseure a emplenar el formulari, una vegada va acabar l’home ja no estava i ningú al banc ho coneixia.

Unes hores després, una patrulla policial dins del dispositiu establert per al pla “Comerç Segur” va observar a un home que sortia d’un establiment explicant una gran quantitat de bitllets i en adonar-se de la presència policial va accedir ràpidament i nerviós a un altre.

Els policies davant tal actitud, van identificar a l’home, així com van esbrinar que els diners li’ls havia donat una dona, sense precisar en quines circumstàncies ni la raó del lliurament, per la qual cosa els agents van realitzar gestions per esbrinar la procedència dels diners.

Els agents van esbrinar instants després que es tractava de l’home que hauria estafat a la dona en l’entitat bancària, per la qual cosa després dels esbrinaments pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’estafa i van recuperar 1.165 euros.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

- Advertisement -
CatalanSpanish