Detingut un home després d’amenaçar a la seua parella i companys de pis amb diversos ganivets a Burjassot

El detingut ha infringit l'ordre d'allunyament que tenia sobre la seua parella

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a un home de 37 anys, d’origen equatorià, per infringir l’ordre d’allunyament que té respecte a la seua parella.

L’ara detingut presumptament va amenaçar amb diversos ganivets a la seua parella i als seus companys de pis, després que un d’aquests defensara a la dona d’una suposada agressió.

PublicitatRovira  

El sospitós, que actualment residiria amb la seua parella de la qual té una ordre d’allunyament en vigor, hauria arribat embriagat i agressiu a altes hores de la matinada al domicili que comparteixen amb un matrimoni i hauria agredit a la seua dona. El seu company de pis presumptament va intervindre per a posar fi a aquesta agressió, moment en el qual l’ara detingut suposadament ho va amenaçar amb una navalla i amb un ganivet de grans dimensions.

Per a evitar ser lesionats, tant el company de pis al costat de la seua dona i fill de tres anys, com la parella de l’ara detingut i el fill menor d’aquesta, es van tancar en una habitació del domicili. El presumpte autor hauria propinat colps a la mateixa amb el ganivet intentant accedir a l’interior, alhora que pel que sembla va amenaçar a tots amb matar-los.

Col·laboració ciutadana

Els mateixos veïns van alertar a la Policia quan el sospitós, al no poder accedir a l’habitació, suposadament va eixir al carrer amb el ganivet a la mà, amenaçant a veus al company de pis que havia intercedit.

Els agents es van dirigir ràpidament al lloc i van observar que la porta d’accés d’una de les habitacions presentava danys probablement realitzats amb algun objecte punxant. A més, van localitzar al costat de la porta dues fulles metàl·liques de ganivets trencades i doblegades, així com una arma blanca més en la via pública.

Els policies van comprovar, així mateix, que el sospitós té en vigor una ordre d’allunyament de la seua parella, per la qual cosa va ser detingut, mostrant gran resistència davant els agents, arribant fins i tot a mossegar a un d’ells.

PublicitatJuega Limpio Orihuela