Detingut un home després de colpejar a la seua parella i tirar-li el mòbil a un contenidor

L'ara arrestat hauria colpejat a la víctima quan aquesta li va recriminar que deixara de fer comentaris masclistes

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 27 anys, d’origen equatorià, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després d’agredir a la seua parella i tirar-li el telèfon mòbil a un contenidor. L’ara arrestat hauria colpejat a la víctima quan aquesta li va recriminar que deixara de fer comentaris masclistes.

Els fets van ocórrer la matinada d’ahir quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Trànsits, on pel que sembla una dona havia sigut agredida per la seua parella.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van localitzar en el domicili a una dona, amb dos xiquets xicotets, i van esbrinar que l’agressor i la víctima havien marxat d’allí, sent ella amiga de la víctima i els menors fills de la víctima. En aquest moment els agents van escoltar sorolls en el portal de l’edifici, per la qual cosa després de comprovar que els xiquets estaven bé van baixar.

Els agents van localitzar a la víctima nerviosa i van esbrinar que moments abans la seua parella havia començat a fer cometaris d’índole masclista recriminant-li-ho la dona, moment en el qual l’home va començar agredir-la, propinant-li punyades i puntades. Instants després, el sospitós hauria agafat diverses pertinences seues i el telèfon mòbil de la seua parella, per la qual cosa la dona li va demanar que li ho retornara, seguint-li fins al carrer. L’home li hauria tornat a propinar diverses espentes, agarrant-la fortament de la mà, per a continuació tirar el telèfon mòbil a un contenidor.

Els agents van donar diverses batudes per la zona, ja que el sospitós havia marxat del lloc, localitzant-lo en un carrer pròxim pel qual va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

Els policies a més van recuperar el telèfon mòbil de la víctima de l’interior d’un contenidor on l’ara arrestat l’havia tirat.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

ValenciàEspañol