Detingut un home en canviar el pany del seu domicili per impedir l’entrada d’un dels inquilins

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir al voltant de les cinc de la vesprada en un domicili del districte de Marítim de València a un home de 38 anys, com a presumpte autor dels delictes d’amenaces, violació de domicili, coaccions i furt, després de pel que sembla canviar el pany del seu domicili per evitar que entrés un dels inquilins, així com guardar les pertinences d’aquest a una altra habitació del domicili baix clau. En presència dels policies ho va amenaçar de mort.

Els fets van ocórrer ahir al voltant de les cinc menys vint de la tarda quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Marítim on pel que sembla un home no podia accedir al seu domicili en estar canviada el pany.

Immediatament, els agents es van dirigir al lloc on van localitzar al requirent del servei i un amic, així com van esbrinar que tots dos se n’havien anat a treballar i al seu retorn en intentar accedir al seu domicili s’hi havien adonat que pel que sembla els havien canviat el pany.

Els policies van esbrinar que els propietaris del domicili volien que el requirent abandonés l’habitació que li tenien llogada des de desembre del 2016 perquè suposadament no pagava el lloguer, però haurien arribat a un acord en el qual li permetien quedar-se fins al 31 d’aquest mes, mostrant-los l’inquilí un ingrés bancari de 400 euros.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que l’amic de la víctima també vivia al mateix domicili al costat de la seua parella, que estava dins del mateix i a la qual li impedien obrir-los la porta, així com que els propietaris havien canviat el pany.

Seguidament, els agents van pujar al domicili i després de cridar a la porta els va obrir una dona que va manifestar que aquests homes no vivien aquí, podent observar els policies a la parella d’un d’ells.

La propietària, transcorreguts uns minuts, els va permetre accedir a l’interior comprovant que a l’habitació del requirent no hi havia cap pertinença seua, esbrinant que el matrimoni pel que sembla les havia ficat a una altra habitació que havien tancat baix clau, així com havien canviat el pany de la porta d’entrada al domicili.

Instants després es va presentar al domicili el marit, qui en presència dels policies, va agarrar al requirent pel pit al mateix temps que li manifestava”fill de puta et vaig a matar, que fas aquí, et vaig a matar, i li amenaçava amb frases com “aquesta nit amb un ganivet o tu o jo morim, per tres mil euros contracte a algú perquè et partisca les cames”. Immediatament, els agents els van separar.

La víctima després de comprovar les seues pertinences, va trobar a faltar 2.300 euros que guardava en un llibre i diversos objectes com una guitarra i dos ventiladors amb desperfectes.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions, van detenir al propietari del domicili com a presumpte autor dels delictes d’amenaces, violació de domicili, coaccions i furt.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.