martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Detingut un home en l’aeroport de Manises

Agents de la Policia Nacional han detingut en l’aeroport de Manises a un home de 40 anys, d’origen nigerià, en tenir una reclamació per un jutjat de Múrcia i una altra reclamació policial. Un jutjat de Múrcia ordenava la seua cerca, detenció i personació en virtut d’un procediment judicial de tracta d’éssers humans.

Els fets van ocórrer en la vesprada de divendres, quan els agents que realitzaven els serveis d’identificació de persones en la frontera de l’aeroport de Manises van comprovar la identitat d’un passatger procedent d’un vol de Casablanca, el qual tenia en vigor dues reclamacions. Una de les quals va resultar ser una reclamació judicial d’un jutjat de Múrcia en el qual se sol·licitava la seua cerca, detenció i personació en la seu judicial per un presumpte delicte de tracta d’éssers humans amb finalitats de treballs forçats, esclavitud, servitud o mendicitat.

Els policies van esbrinar a més que també tenia en vigor una reclamació policial de detenció i personació d’un grup d’estrangeria de València en estar implicat en una operació de tracta d’éssers humans amb finalitats d’explotació sexual.

Els agents després de les comprovacions pertinents ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de reclamació judicial.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial

Últimas noticias

Contenido relacionado