Detingut un home mentre modificava ruscs sostrets a Énguera

L'Equip Roca de la Guàrdia Civil de Xàtiva en el marc de l'operació “COLCAPONA” ha procedit a la detenció d'un home de 39 anys per la seua implicació en suposats delictes de furt en ruscs d'abelles

La Guàrdia Civil de València en el marc del “Pla contra les sostraccions en explotacions agrícoles, avícoles i ramaderes” va procedir a la detenció d’un home de 39 anys i de nacionalitat espanyola, per la seua suposada implicació en dos delictes de furt de ruscs a Énguera.

L’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Xàtiva inicià l’operació “COLCAPONA” a fi d’esclarir diverses sostraccions de ruscs en la localitat d’Énguera.

Fruit de les intenses gestions realitzades i de les perquisicions obtingudes per part dels agents encarregats del cas, es va poder sorprendre infranganti a un home de 39 anys mentre modificava diversos ruscs sostrets.

Fase d’explotació

La fase d’explotació culminà amb la detenció d’un home de 39 anys anys i de nacionalitat espanyola, per dos delictes de furt.

Els agents van sorprendre el detingut en una parcel·la del terme municipal d’Énguera,
quan es trobava modificant els ruscs sostrets, amb la finalitat de què no pogueren ser identificades.

Al moment de la detenció se li va intervenir una llima connectada a una bateria de 12 volts, diversos pots de spray de pintura amb el qual pintava els ruscs perquè no es pogués llegir el nombre d’explotació del denunciant, així com divers material d’apicultura i eines utilitzades per modificar l’aspecte dels ruscs.

A més s’han intervingut 6 ruscs les quals han estat identificades i retornades al seu propietari.

Les diligències instruïdes han estat lliurades al Jutjat Primera Instància d’Instrucció núm. 2 de Xàtiva.

CatalàEspañol