Detingut un home per amenaçar a dos joves amb una catana a València

Va seguir a un d'ells per diversos carrers i va tornar al lloc quan les víctimes estaven amb els agents

La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada a València a un home de 26 anys, d’origen lituà, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, després d’amenaçar a dos joves i seguir a un d’ells per diversos carrers del centre de la ciutat amb una catana.

Les víctimes van telefonar al 091 i quan s’estaven entrevistant amb els policies va aparéixer de nou l’ara arrestat sense l’arma.

Els fets van ocórrer poc abans de la una de la matinada de hui, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Centre de València on un home hi hauria amenaçat amb una catana a dos joves.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc i van localitzar als joves que havien alertat a la policia i van esbrinar que aquests mentre estaven esperant un servei de transport, hauria aparegut un home amb una catana oxidada, acostant-se a ells i col·locant-li-la a un d’ells en el pit alhora que cridava en un idioma que ells desconeixien. Les víctimes van començar a córrer en direccions oposades seguint el sospitós a un d’ells durant diversos carrers fins que va deixar de seguir-ho.

Mentre estaven les víctimes amb els agents va aparéixer el sospitós, sense cap arma a les mans, moment en què va ser reconegut pels joves, per la qual cosa després de realitzar els policies les comprovacions oportunes ho van detindre com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

El detingut, amb un antecedent policial, ha passat en el matí de hui a disposició judicial.

Publicitat