Detingut un home per amenaçar amb un ganivet la seua parella a Alzira

Segons assegurà la dona després, ell li havia agafat el mòbil i l’acusava d’una infidelitat.

La matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local d’Alzira acudia a un avís del 112, a la plaça Sant Judes d’Alzira.

Quan eren les 5.45 del 22 de setembre, dos agents municipals van comparéixer, on segons un testimoni, un home que portava un ganivet, amenaçava una dona, que resultà ser la seua parella.

Rovira  

En veure els agents, l’home va eixir fugint del lloc i la Policia Local va iniciar una persecució amb vehicles policials, i interceptà finalment el sospitós al carrer Sant Antoni. Durant el trajecte, la policia avisà en repetides ocasions l’home, i li demanà que es detinguera, però este fa cas omís. En el transcurs de la persecució, l’home amenaçà també l’ex de la seua parella.

Una vegada va ser interceptat, els agents li ordenaren que soltara el ganivet en repetides ocasions i finalment quan este ho va fer, el detingueren seguint el protocol habitual, i el traslladaren a un centre mèdic, on ella també va haver de ser atesa a causa del seu estat d’ansietat. En eixe moment, i davant dels agents, l’home va tornar a amenaçar-la.

El detingut, d’origen francés, té 19 anys i és resident a Alzira. L’arma blanca era un ganivet amb empunyadura negra de 26 cm de llargària. Segons assegurà la dona després, ell li havia agafat el mòbil i l’acusava d’una infidelitat.

PublicitatJuega Limpio Orihuela