Detingut un home per amenaçar amb una destral un policia fora de servei

El sospitós va discutir amb l'agent i trague l'arma del maleter del seu cotxe per amenaçar-lo.

Un Policia Nacional fora de servei ha detingut a un home de 43 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’amenaces i resistència i desobediència. Aquest, pel que sembla, va amenaçar a l’agent amb una destral de grans dimensions, amb una fulla de 20 centímetres de longitud i un tall de 14.

Els fets van ocórrer sobre la una del migdia quan l’ara detingut i el policia circulaven cadascun amb el seu vehicle pel carrer José Soto Micó. El sospitós, pel que sembla, conduïa molt prop del cotxe de l’agent anara de servei, intentant en diverses ocasions envair el seu carril, amb el risc de col·lidir. En un moment donat, tots dos turismes es van detenir en un semàfor, un al costat de l’altre, quan el presumpte autor va començar a increpar i insultar a crits a l’agent, que per a evitar agreujar la situació va avançar el seu vehicle uns metres.

Instants després l’ara detingut, pel que sembla, va baixar del seu cotxe, va obrir el maleter i va traure una destral de grans dimensions i amb ella a la mà hauria amenaçat al policia. Per aquest motiu, l’agent també va baixar del seu turisme i es va identificar com a Policia Nacional, moment en què va guardar la destral i va intentar introduir-se de nou en el vehicle per a fugir del lloc, interposant-se l’agent, qui va sol·licitar per telèfon una unitat de suport.

Ràpidament va acudir una patrulla, que va identificar al sospitós i va localitzar en el seu maleter, a més de la destral, un pal de fusta de 60 centímetres de longitud, intervenint tots dos efectes. El presumpte autor no cessava d’oposar resistència i insultar a l’agent anara de servei, que ho va detenir per un presumpte delicte d’amenaces i de resistència i desobediència.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalanSpanish