Detingut un home per apropiar-se d’unes joies valorades en 14.800 euros a València

La víctima li les havia entregades perquè les venguera però posteriorment les va reclamar en canviar d'opinió

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 27 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda. L’home que es dedica a la compravenda de joies, no li va retornar a la seua propietària un lot que li havia entregat per a la venda i en canviar d’opinió, li reclamava la seua devolució.

Les investigacions es van iniciar al març en tindre coneixement els policies de la possible apropiació de diverses joies valorades en 14.800 euros per part d’un home, al qual la víctima li havia fet lliurament per a la seua venda i després de canviar d’opinió, li les va reclamar, sense que se li foren retornades.

Durant les investigacions els agents van esbrinar que l’home estava en possessió d’aquestes joies i les oferia per a la seua venda, encara que manifestava no tindre-les en el seu poder i feia cas omís de les contínues trucades de la víctima per a recuperar les seues joies.

Finalment els agents després de localitzar al sospitós va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda i intervingudes dues de les joies.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prendre-li declaració, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fora requerit.

ValenciàEspañol