Detingut un home per assetjar a una dona amb la qual volia mantenir una relació sentimental

  • Li realitzava tan cridades telefòniques com es presentava al seu domicili.
  • En els últims sis mesos li realitzava cada dia entre 15 i 20 trucades.

Agents de la Policia Nacional van detenir ahir al voltant de les onze menys deu del matí a València a un home de 36 anys, d’origen indi, com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament, després de pel que sembla realitzar telefonades de manera repetitiva i presentar-se al domicili d’una dona amb la qual volia mantenir una relació sentimental, malgrat les negatives d’aquesta. Va arribar a realitzar-li fins a 45 telefonades en una sola nit.

Les recerques es van iniciar a principis de març en tenir coneixement els agents que una dona estava sent víctima d’assetjament des de feia diversos mesos per part d’un conegut que volia mantenir una relació sentimental amb ella.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que malgrat les reiterades negatives de la dona, el sospitós pel qual sembla li havia realitzat contínues telefonades fins i tot a hores intempestives i fins s’havia presentat al domicili d’aquesta.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que el sospitós li havia arribat a realitzar fins a 45 telefonades en una sola nit i que en els últims sis mesos cada dia li realitzava entre 15 i 20 telefonades. La víctima l’havia hagut de bloquejar de les seues xarxes socials i dels seus contactes.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós i el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.