Detingut un home per atracar a sis dones d’avançada edat a Gandia

  • La majoria dels fets els realitzava amb el rostre ocult quan les víctimes anaven a entrar al portal o una vegada en el seu interior. 
  • Els propinava empentes o cops a les mans o braços per apoderar-se de la bossa.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Xeraco (València) a un home de 23 anys, com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació comesos durant els primers dihuit dies de març a dones d’avançada edat quan anaven a entrar al portal del seu domicili o una vegada dins d’aquest, moment en el qual pel que sembla els propinava una empenta o un colp a la mà o braços i s’apoderava de la bossa. Dos de les sis víctimes van resultar lesionades. Els agents van intervenir diverses peces de roba que pel que sembla havia utilitzat en els atracaments.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents d’una sèrie de robatoris amb violència i intimidació que s’estaven produint en una zona de Gandia, on un home, que en la majoria dels casos ocultava el seu rostre, abordava a dones d’avançada edat al moment d’entrar al portal del seu domicili o una vegada dins. En dos ocasions els va cometre a l’ascensor.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que el sospitós aprofitava el moment en què les víctimes obrien el portal per introduir-se en el seu interior com si fos un veí de l’edifici, per seguidament pel que sembla els propinava una empenta o un colp a la mà o en el braç i s’apoderava de la bossa per sostreure’ls els diners i a continuació desfer-se de la bossa. A dos de les víctimes les va tirar a terra.

Com a conseqüència de les recerques, els policies van esbrinar la identitat del sospitós, així com que aquest viatjava des de Xeraco fins a Gandia per perpetrar els robatoris, per la qual cosa es van desplaçar fins a aquesta localitat on ho van detenir com a presumpte autor de sis robatoris amb violència i intimidació i van intervenir diverses peces de roba utilitzades per cometre els mateixos.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

CatalàEspañol