Detingut un home per coaccionar a empleades de llar per a mantindre relacions sexuals

El detingut contactava amb les víctimes a través d'Internet, on anunciava ofertes d'ocupació; les amenaçava de denunciar la seua situació irregular o difondre vídeos d'elles

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de dos delictes d’abusos sexuals i coaccions.

El detingut presumptament contactava a través d’Internet amb cuidadores i empleades de llar, a les quals posteriorment coaccionava amb la finalitat de mantindre relacions sexuals amb elles.

Les investigacions es van iniciar a partir de les denúncies de dues dones, que manifestaven haver contactat amb l’ara detingut a través d’una pàgina d’anuncis d’Internet on aquest oferia ocupació com a assistenta domiciliària i cures personals pel seu estat de salut.

Una vegada que les denunciants s’incorporaven al seu nou lloc de treball, el sospitós, a fi d’aconseguir mantindre relacions sexuals amb ella, les coaccionava amenaçant-les de denunciar-les en cas que es trobaren en situació irregular a Espanya o bé assegurant que anava a difondre imatges d’elles que, afirmava, havia gravat prèviament.

Els agents han registrat el domicili del presumpte autor, intervenint, entre altres efectes, diversos discos durs, telèfons mòbils i memòries USB, així com una pistola d’aire comprimit.

ValenciàEspañol