Detingut un home per convertir la seua casa de Gandia en un punt de cultiu accelerat de marihuana

Al detingut, un home de 42 anys de nacionalitat espanyola, se'l considera presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia un home que havia convertit el seu domicili en un punt de cultiu accelerat de marihuana i on tenia quasi un centenar de plantes i útils per a la seua producció, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat. A més, des de l’habitatge realitzava la venda de cocaïna.

Al detingut, un home de 42 anys de nacionalitat espanyola, se’l considera presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. En l’escorcoll es van intervindre 92 plantes de, pel que sembla, marihuana, amb un pes total de 8.860 grams; 870 grams de cabdells de suposadament la mateixa substància; tres embolcalls que presumptament contenien cocaïna, amb 28,15 grams de pes; una bàscula de precisió; 17 bombetes; 16 transformadors i altres efectes.

A més la vivenda estava enganxada de forma il·legal al fluid elèctric. Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un domicili de Gandia es podria estar venent vàries substancies estupefaents a la menuda.

Com a conseqüència de les investigacions es va determinar la identitat de l’habitant i, després de ser localitzat, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial, que ha decretat el seu ingrés a la presó.

Publicitat