Detingut un home per fracturar-li la mandíbula a una dona a Sagunt

Van tindre un enfrontament per una cervesa, també li va trencar un telèfon mòbil

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Sagunt a un home de 44 anys, d’origen belga, com a presumpte autor, d’un delicte de lesions, produït dos dies abans. Pel que sembla li va propinar una galtada i un colp amb el cap a una dona, que li va produir una fractura de sòl d’òrbita i una altra maxil·lar, després d’una discussió per una cervesa. També li va trencar un telèfon mòbil valorat en 356 euros.

La detenció va tindre lloc a les tres i mitja de la vesprada en la plaça Sant Joan De Ribera de Sagunt, quan els agents que realitzaven labors de prevenció, van reconéixer a l’autor d’unes lesions produïdes una dona dos dies abans, en les quals després d’una discussió per una cervesa, el sospitós li va llançar una galtada i un colp amb el cap a la víctima, que li va produir fractura de mandíbula i conca orbital, a més de fracturar-li un telèfon mòbil.

PublicitatRovira  

Els policies van identificar a l’home i després de diverses comprovacions el van detindre com a presumpte autor d’un delicte de lesions. Durant la detenció el detingut va començar a cridar “com perda l’avió demà la mataré”.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela