Detingut un home per gravar a cinc dones sense el seu consentiment

Els agents li han intervingut un telèfon mòbil, una tablet, un ordinador portàtil, un pendrive i dues targetes de memòria.

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 22 anys, d’origen bolivià, com a presumpte autor de cinc delictes contra la intimitat, després de, pel que sembla, gravar a cinc dones sense el seu consentiment.

Les investigacions van començar després que els agents tingueren coneixement que una dona havia sigut gravada, sense la seua autorització, en el bany del domicili del sospitós. La víctima va ser alertada després que un amic observara, casualment, vídeos en els quals ella apareixeria nua.

Els investigadors van realitzar un registre de l’habitatge del presumpte autor, intervenint un mòbil, una tablet, un ordinador portàtil, un pendrive i dues targetes de memòria. Després d’un estudi i anàlisi del telèfon per part dels agents, es van recuperar dos vídeos gravats a la víctima sense el seu consentiment.

Els policies van esbrinar que altres quatre dones també haurien sigut gravades sense autorització pel sospitós, detenint-lo com a presumpte autor de cinc delictes contra la intimitat.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial. Es continuen les investigacions per al total esclariment dels fets.

CatalanSpanish