Detingut un home per la mort de la seua companya de pis

  • Pel que sembla, la víctima va ingerir la metadona que al seu company li havien receptat.
  • Es va gitar a dormir la migdiada a les tres de la vesprada i la va trobar sense respiració sis hores més tard.

La Policia Nacional ha detingut a un home de 45 anys, d’origen espanyol, per la seua presumpta implicació en la mort de la seua companya sentimental que va morir a causa de, pel que sembla, una sobredosi de metadona.

Els fets van ocórrer al voltant de les deu de la nit del dilluns a Xirivella quan els agents van ser comissionats per la Sala d’Operacions 091 perquè es dirigiren a un domicili on pel que sembla hi havia una dona morta.

Rovira  

Els agents van acudir al domicili, en la qual ja es trobava una dotació de la policia local de Xirivella i serveis sanitaris, que els van manifestar que les maniobres de reanimació realitzades a la dona havien estat infructuoses.

Després de les primeres recerques els policies han esbrinat que la causa de la mort de la dona de 43 anys d’origen espanyol que mantenia una relació íntima amb l’home des de fa sis mesos, pogués ser per una sobredosi de metadona, havent-hi que esperar fins als resultats de l’analítica per poder determinar amb precisió.

Continuant amb les recerques, els agents van esbrinar que la seua parella, baix prescripció mèdica tenia un pot de metadona al seu domicili, i que pel que sembla li subministrava esporàdicament xicotetes dosis a la seua parella, ja que tenia problemes per a dormi. Els policies van esbrinar que la morta pel que sembla hauria ingerit metadona unes hores abans i s’hauria ficat al llit al voltant de les tres de la vesprada a fer la migdiada, i com que no es despertava per sopar, al voltant de les nou de la nit, l’home es va preocupar i va acudir al dormitori, observant que tenia poc pols i no responia, per la qual cosa avisà als serveis d’emergències.

Els policies, després dels esbrinaments oportuns, el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela