Detingut un home per la seua participació en els altercats del 9 d’octubre

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 44 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra els drets fonamentals amb motivació discriminatòria per raons ideològiques i de desordres públics, per la seua participació en els altercats del dia nou d’octubre a València.

Les recerques es van iniciar com a conseqüència de les agressions i desordres públics ocorreguts en la manifestació celebrada en la vesprada del dia nou d’octubre a València.

Com a conseqüència de les recerques, un policia anés de servei que viatjava en un transport públic de la ciutat de València va observar a un home que coincidia amb un dels quals havien participat en els altercats el qual encara no havia estat identificat, per la qual cosa després de seguir-ho va esbrinar la seua identitat, sent posteriorment detingut.

Amb aquesta nova detenció, s’eleva la xifra dels arrestats a 18, a més d’altres sis persones identificades, de les quals ja es va adonar al jutjat d’instrucció número 15 de València, així com la fiscalia d’odi.

El detingut amb nombrosos antecedents policials, una vegada se li va prendre declaració va ser posat en llibertat, adonant-se a l’autoritat judicial corresponent.