Detingut un home per masturbar-se en un autobús de València

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 54 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual.

Agents de la Policia Nacional han detingut a València un home de 54 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual, després de pel que sembla masturbar-se en un autobús en presència de dos germanes, menors d’edat, i ejacular en la roba d’una d’elles.

Els agents van intervindre diverses peces de les menors que tenien taques per a la seua corresponent anàlisi. Les investigacions es van iniciar al gener del 2015 quan els agents van tindre coneixement que un home s’hi havia masturbat dins d’un autobús de l’EMT en presència de dos menors.

Rovira  

Durant les investigacions els policies van esbrinar que les víctimes anaven en l’autobús dempeus, a causa de l’afluència de persones, moment en què una d’elles es va adonar que la seua germana posava una cara estranya.

La germana li va preguntar si l’havia tocat l’home que anava darrere d’elles, i li va dir que sí. En posar-se entre tots dos, la xica va notar que la roba de la seua germana estava impregnada d’una substància que podria ser semen, ja que pel que sembla s’hi hauria masturbat en la seua presència, per la qual cosa es van baixar de l’autobús.

Una vegada en el seu domicili, la mare va rentar les peces en la llavadora, però instants després d’iniciar el cicle, la va detindre i va telefonar a la Policia per a donar compte dels fets i entregar la roba.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents han esbrinat la identitat del sospitós, que va ser localitzat i detingut com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. El detingut, amb un antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela