Detingut un home per masturbar-se enfront de menors a un parc

Agents de la Policia Nacional han detingut en el districte d'Abastos de València a un home de 41 anys per presumptament masturbar-se enfront de tres menors d'edat en un parc.

PublicitatAVL

Els fets van ocórrer vora les 20 hores, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van rebre una alerta perquè es dirigiren a un parc on pel que sembla un home estava realitzant actes obscens enfront de persones, han explicat les forces de seguretat en un comunicat.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van ser requerits per tres joves, que van resultar ser germans i menors d’edat, de 13 i 16 anys. Els agents van esbrinar que pel que sembla havien sorprés un home que mostrava els seus genitals al mateix temps que es masturbava enfront d’ells, per la qual cosa li van recriminar la seua actitud.

PublicitatRovira  

Els agents es van posar en contacte amb la mare dels menors, que en eixe moment es trobava a casa, i després de realitzar diverses comprovacions van detenir al sospitós com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.