Detingut un home per realitzar tocaments a dos joves a València

Presumptament va tocar els pits, el cul i la zona vaginal d'una de les xiques

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 21 anys, d’origen peruà, com a presumpte autor de dos delictes d’abús sexual.

Els fets haurien succeït en la matinada d’aquest dissabte en un pub del districte Exposició, on l’ara detingut presumptament es va aproximar a una jove a l’interior del local i li va tocar els pits, el gluti i la zona vaginal. A més, també li hauria realitzat tocaments en els pits a una altra xica que es trobava en el lloc.

L’ara arrestat presumptament es va acostar de nou a la primera víctima, que es trobava ja en l’exterior del pub, i va tornar a realitzar-li els mateixos tocaments. Ràpidament en observar al personal de seguretat el que estava ocorrent, es van aproximar, iniciant-se un forcejament amb l’ara detingut, aconseguint reduir-li fins a l’arribada dels agents de Policia Nacional que, després de realitzar les comprovacions oportunes, van procedir a la seua detenció.

El sospitós va mostrar en tot moment una actitud desafiadora i agressiva cap als policies, insultant-los i colpejant el vehicle policial.

El presumpte autor dels abusos sexuals, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

ValenciàEspañol