Detingut un home per robar en un comerç a Castelló

La persona arrestada havia fracturat l'aparador de l'establiment amb un objecte metàl·lic i després de trencar el cristall, havia sostret set telèfons mòbils.

PublicitatAVL

La Policia Local de Castelló ha detingut en la matinada d’ahir a un home de 31 anys per un presumpte delicte de robatori amb força en les coses en sostraure set telèfons mòbils després de trencar l’aparador d’un establiment de la Plaça Clavé.

Els fets s’han produït al voltant de les dues de la matinada del diumenge quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 ha rebut la trucada d’un veí que havia vist com un home havia agafat un objecte metàl·lic del sòl, l’havia llançat contra un aparador i a continuació havia introduït el braç dins de la botiga per a sostraure diversos objectes que estaven exposats en un taulell.

PublicitatRovira  

Mentre comptava estos fets al CIMSE, el testimoni estava seguint al presumpte autor del robatori, el qual, després de sostraure diversos telèfons mòbils i llançar l’objecte metàl·lic a un contenidor de fem, s’estava donant a la fugida per diversos carrers del centre de la ciutat.

El recorregut de fugida que efectuava el presumpte autor dels fets ha sigut transmés pel CIMSE a totes les patrulles de la Policia Local de Castelló en servei i en pocs minuts dues dotacions de la Unitat de Comeses Especials, O.C.E., han localitzat al presumpte autor del robatori al carrer Isabel Ferrer.

Els agents han observat que la persona sospitosa tenia diverses ferides recents a la seua mà dreta i a la conducta a la seua identificació i registre les seues pertinences, els policies han localitzat entre les seues robes cinc terminals de la marca Iphone i dos telèfons mòbils d’altres dues marques comercials.

A la vista d’estos fets i que el presumpte autor del robatori no ha pogut justificar la propietat de cap d’estos objectes, els agents han procedit a la detenció d’I. N.M., de 31 anys per un presumpte delicte de robatori amb força en les coses.

Cal destacar que posteriorment els policies també han trobat l’objecte metàl·lic que havia utilitzat la persona arrestada per a trencar l’aparador, una tapa d’embornal que, després de ser utilitzada per a trencar el cristall, esta havia sigut llançada pel detingut a un contenidor de fem dels voltants.

Finalment, el propietari de l’establiment violentat s’ha presentat en el lloc dels fets pocs minuts després i els agents li han explicat els passos a seguir per a denunciar el robatori i recuperar els telèfons mòbils sostrets.