Detingut un home per robatori, amenaces i coaccions a una dona

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 54 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, amenaces i coaccions després d’assetjar constantment a una dona que es va veure de mimo en un jardí de la ciutat, amb amenaces a ella i la seua família, escopir-li i robar-li la recaptació de la seua activitat lúdica.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una dona podria estar sent assetjada per un home quan aquesta acudia a un jardí de la ciutat a realitzar l’activitat de mimo.

Els investigadors van esbrinar que l’autor cada vegada que la veia li insultava, escopia en la cara i li amenaçava amb rajar-la a ella i a la seua família si no se n’anava d’allí. A més en alguna ocasió li hauria agredit amb puntades o cops de puny.

Els policies van descobrir que aquesta situació s’estaria produint des de fa un any, així com que en una ocasió quan la dona s’estava preparant per a començar la seua activitat se li hauria acostat per darrere i amb un objecte punxant en l’esquena li hauria amenaçat amb rajar-la i treure-li els budells, així com sostret tots els diners que tenia, per la qual cosa després de lliurar-li-ho la dona se’n va anar del lloc.

Com a conseqüència de les recerques i els esbrinaments pertinents, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que després de ser localitzat en els voltants del jardí on habitualment estava la víctima, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, amenaces i coaccions.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat a disposició judicial.