29.8 C
Valencia

Detingut un home per robatoris amb força a Carcaixent

Els robatoris van ser perpetrats dues vegades en el mateix habitatge d'una persona d'edat avançada.

- Publicitat -AVL

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 40 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de diversos delictes.

La Guàrdia Civil de Carcaixent inicie l’operació “PORMISCO” a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors de fets delictius duts a terme a inicis del mes d’octubre, contra el patrimoni, concretament en interior de vehicule, coincidint tots ells en el mateix modus operandi dut a terme per a la seua comissió.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables del operatiu es va aconseguir esclarir diversos fets i procedir contra els presumptes autors.

A mitjan octubre, una dona d’avançada edat denuncia que autor/és desconeguts hagueren accedit al seu habitatge, per un pati interior d’aquesta, i després de fracturar una finestra, seguidament hagueren sostret una quantitat de nou mil cinc-cents (9.500) euros que la mata mantenia amagats en bitllets de divers valor i en diferents bosses en el seu domicili.

Durant el desenvolupament de la inspecció ocular, es constata la comissió del delicte, així com s’observen marques en la paret del pati i s’aprecia el trencament d’un cristall de la finestra que es troba en la paret d’una de les habitacions que dóna al pati interior de la denunciant, la paret de la qual, al seu torn, bufona amb el pati interior d’una altra veïna.

Presa declaració a la mateixa refereix que el dia del robatori, va veure a algú despenjar-se d’un pis a casa de la seua veïna, i que li va cridar l’atenció xisclant que anava a telefonar a la Policia.

La perjudicada del robatori de diners, denuncia dies després, robatori de joies en el seu domicili. Tot això fa pensar en la possible autoria d’un delinqüent de la demarcació, que té un habitatge en els pisos superiors del lloc dels robatoris, i que poguera haver-se despenjat fins al pis de la perjudicada.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir diversos fets i procedir contra el presumpte autor quan eixia del seu habitatge i pretenia agafar un taxi, portant les joies robades entre les seues robes. En veure’s sorprés pels agents, respon agressivament, atemptant contra ells, igual que la dona amb la qual viatjava, que també va ser detinguda, per atemptar contra els agents de l’autoritat.

Es realitza un registre en el domicili del detingut, trobant diners, joies i objectes provinents dels robatoris en el pis de la seua pròpia veïna, així com un dels testimonis del registre, reconeix diversos objectes del domicili com a propis, i que havien sigut sostrets en un robatori interior de vehicle.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 4 d’Alzira

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià