Detingut un home que va colpejar a un altre quan es trobava comprant castanyes en un lloc del carrer

Agents de la Policia Nacional han detingut al voltant de les sis menys vint de la vesprada d’ahir a València a un home de 32 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla aproximar-se a un altre home que es trobava comprant castanyes en un lloc i sense intervenir paraula propinar-li diverses punyades en la cara. La víctima un home de 49 anys va ser assistida en un hospital de València on li van diagnosticar fractura malar dreta i va estar ingressada cinc dies.

Les recerques es van iniciar a la fi de gener quan els agents van tenir coneixement que un home havia estat agredit per un altre i hi havia estat ingressat en un hospital de València durant cinc dies.

Durant les recerques, els policies van esbrinar que la víctima es trobava comprant castanyes en un lloc del carrer Sant Vicent Màrtir de València quan se li va aproximar un home que sense intervenir paraula li va propinar diverses punyades en la cara.

La víctima va ser atesa primer en un hospital de València i després la van traslladar a un altre on li van diagnosticar fractura malar dreta i va quedar ingressada durant cinc dies.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració ha estat posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan per a això anés requerit.