Detingut un jove a Torrent per robar amb violència un patinet

El detingut va agredir i va amenaçar a la víctima perquè no li denunciara.

Publicitat

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un jove de 21 anys, d’origen espanyol, un com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i amenaces, després de sostraure-li el monopatín a un altre jove i amenaçar-li de mort si li denunciava. El patinet va ser recuperat i entregat al seu propietari.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents d’un robatori amb violència perpetrat el dia 13 en l’estació de metro de Torrent, per un jove de 21 anys cap a un altre de 19 anys, que després de donar-li una punyada en el pit i posteriorment amenaçar-li amb matar-li si el denunciava, li va sostraure el patinet.

PublicitatRovira  

L’endemà, els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al metre de Torrent, ja que havia sigut vist l’autor del robatori per la zona amb el patinet.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc sense localitzar-lo, no així el seu patinet que s’estava sota les escales de l’edifici en el qual vivia el sospitós, que es trobava a la seua casa i va negar a parlar amb la patrulla. El patinet una vegada intervingut va ser retornat al seu propietari.

Finalment, aqueixa mateixa vesprada els agents, després de diverses comprovacions van detindre al jove com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i amenaces.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

PublicitatJuega Limpio Orihuela