Detingut un jove a València després de cometre en un dia diversos robatoris a bord d’una motocicleta

En ser localitzat es va iniciar una persecució per diversos carrers de la ciutat, en la qual va posar en greu risc la seguretat viària.

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a un jove de 26 anys, d’origen colombià, com a presumpte autor de cinc robatoris amb violència comesos a bord d’una motocicleta durant el dia. Els policies ho van localitzar en un carrer després d’un dels robatoris, on es va iniciar una persecució que va acabar amb la seua detenció.

Els fets es van produir ahir quan els agents realitzaven labors de prevenció ja que tenien coneixement a través de la Sala del 091, que durant el dia s’havien produït diversos robatoris amb violència a bord d’una motocicleta amb unes característiques molt específiques, en els quals principalment sostreien mòbils.

Sobre les huit de la vesprada els agents van ser alertats per la Sala del 091 d’una nova sostracció a bord de la mateixa motocicleta, que va ser localitzada per un indicatiu que es trobava per les proximitats. Els policies li van donar l’alt, moment en el qual el sospitós va emprendre la fugida a gran velocitat, per la qual cosa es va iniciar una persecució per diversos carrers, durant la qual el sospite va posar en greu risc la seguretat viària, així com la integritat dels vianants, després de circular fins i tot per la vorera.

Finalment els agents ho van interceptar al carrer Hospital, quan intentava abandonar la motocicleta i seguir la huída a peu pel parc contigu, moment en el qual va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència, contra la seguretat viària i resistència i desobediència ja va tindre una actitud hostil cap als policies en el moment de l’arrest.

Els agents no descarten la imputació de més fets si aparegueren noves víctimes.

ValenciàEspañol