Detingut un jove al seu domicili amb una pistola semiautomàtica

Agents de la Policia Nacional han detingut al seu domicili del districte d’Abastos de València a un home de 53 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de tinença d’armes, després d’intervenir-li una pistola semiautomàtica del calibre 9 mil·límetres amb el seu corresponent carregador amb sis cartutxos. Els policies van intervenir la pistola i set cartutxos blindats.

Els fets van ocórrer el divendres al voltant de les dos i mitja del migdia quan els agents van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a l’avinguda Tres Creus de València on pel que sembla un home estava cridant al domicili del seu fill i aquest no obria.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van esbrinar que el requirent havia quedat amb el seu fill per menjar, i al no presentar-se aquest a la seua casa, li va realitzar nombroses telefonades al seu telèfon mòbil que al no contestar, va decidir anar al domicili del seu fill.

Després de cridar en reiterades ocasions al timbre de la porta i no rebre cap resposta, va cridar a la policia per si li hagués ocorregut alguna cosa al seu fill. A la seua arribada els agents, van cridar en reiterades ocasions a la porta i al no tenir contestació, ho van intentar amb una còpia de la clau que els va lliurar el pare, no aconseguint-ho, per la qual cosa van requerir la presència dels bombers.

Una vegada dins del domicili, els policies van observar en el menjador a una persona immòbil ficada al llit en un sofà, amb uns auriculars posats, que no responia a les telefonades dels policies, per la qual cosa després de sacsar-ho lleument, van aconseguir que respongués, manifestant-los que es trobava bé i que no havia escoltat res.

En aquest moment, els policies van observar en una taula del menjador una arma de foc, comprovant que era una pistola semiautomàtica del calibre 9 mil·límetres amb el seu corresponent carregador, esbrinant que pel que sembla la havia oposat 15 dies abans a l’interior d’una borsa d’escombraries en un contenidor proper al seu domicili.

Finalment, els agents després de realitzar diverses comprovacions el van detenir com a presumpte autor d’un delicte de tinença d’armes i explosius.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.