Detingut un jove de 25 anys després d’agredir la seua parella de 18 en ple carrer a València

Després de separar a les parts, un dels testimonis va manifestar que moments abans quan anava pel carrer havia vist com un home agafava del coll una dona, li propinava punyades i li mossegava, moment en el qual ha procedit a defendre-la interposant-se entre tots dos

Agents de la Policia Local del Districte de Trànsits de València van detindre aquest dimecres un jove de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere contra la seua parella de 18 a la qual presumptament va agredir en ple carrer i li va ocasionar múltiples ferides. La víctima va ser auxiliada per tres testimonis diferents, un dels quals la va defendre interposant-se entre tots dos.

Els fets van succeir al voltant de les 20 hores quan una patrulla va ser requerida per un vianant que va manifestar que s’estava produint una forta discussió entre una parella, ha indicat la Policia Local en xarxes socials.

Al lloc es van traslladar altres dos patrulles que van veure un grup d’homes enfrontats en la via pública i a una dona ensanguinada a pocs metres.

Després de separar a les parts, un dels testimonis va manifestar que moments abans quan anava pel carrer havia vist com un home agafava del coll una dona, li propinava punyades i li mossegava, moment en el qual ha procedit a defendre-la interposant-se entre tots dos.

Els altres dos testimonis han corroborat aquesta versió. Un d’ells quals va presenciar l’agressió des del balcó de sa casa i va baixar per a auxiliar també a la dona.

ValenciàEspañol