Detingut un jove quan estava venent unes joies robades de cinc domicilis

Accedia als habitatges mitjançant "escalo" i no li importava si hi havia habitants o no

Agents de la Policia Nacional han detingut en una casa de compravenda de joies del districte Centro de València a un jove de 23 anys, d’origen romanés, com a presumpte autor de cinc robatoris amb força comesos en domicilis d’Albal (València) als quals accedia mitjançant “escalo” i d’encobriment, en ser sorprés pels agents quan anava a vendre les joies sostretes. Els policies li van intervenir 21 joies, tres telèfons mòbils i diners. Les joies les hi havien valorat per uns 3.000 euros. Els efectes recuperats van ser lliurats als seus propietaris.

Els fets van ocórrer quan els agents anaven a realitzar una inspecció en un establiment de compravenda de joies del districte de Centre de València, van observar a un jove al qual li estaven taxant un lot de joies al mateix temps que intentava introduir dins d’un saquet de tela les mateixes, i que en detectar la presència policial, pel que sembla, va adoptar una actitud sospitosa.

Els policies li van preguntar per la procedència de les joies, que havien estat valorades per l’empleada de l’establiment en uns 3.000 euros, responent amb evasives, al mateix temps que van observar una motxilla en una cantonada del local, propietat del jove, en què el seu interior hi havia tres telèfons mòbils i un moneder amb gran quantitat de monedes, del que tampoc va donar resposta de la seua procedència, per la qual cosa el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’encobriment.

Una vegada en dependències policials, els agents van esbrinar la identitat de l’ara detingut, i després de realitzar les recerques oportunes el consideren el presumpte autor de cinc robatoris amb força comesos mitjançant escalo en cinc habitatges d’Albal. La majoria dels efectes sostrets en els robatoris van ser recuperats pels policies i lliurats als seus propietaris.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat