Detingut un jove per agredir a un altre amb un got de cristall en el cap

Agents de la Policia Nacional han detingut de matinada en un local d’oci de València a un jove de 21 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de lesions després de colpejar a un altre amb un got de cristall en el cap. La víctima, un jove de 29 anys, va ser traslladada a un hospital de València on va ser atesa de les lesions que presentava, ja que precisaven diversos punts de sutura.

Els fets van ocórrer al voltant de les sis de la matinada quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un local d’oci del districte de Proveïments de València on pel que sembla un jove havia colpejat a un altre amb un got en el cap.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc i van observar a un jove amb una ferida sagnant en el cap, per la qual cosa ràpidament van avisar als serveis sanitaris que, una vegada en el lloc i després d’una primera valoració ho van traslladar a un hospital perquè requeria diversos punts de sutura.

Els agents van esbrinar que la víctima moments abans es trobava amb uns amics, quan que se li van aproximar diversos joves i un d’ells li havia copejat amb un got de cristall en el cap, la qual cosa va fer que caigués al sòl atordit.

Continuant amb les recerques, els policies van localitzar al sospitós en el local d’oci, i després de realitzar diverses comprovacions ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.