Detingut un jove per agredir a un company de classe

  • La víctima presentava fractura del rodat del radi distal.

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a la vesprada a València a un jove de 14 anys, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla propinar-li una puntada a un company de classe que en intentar repel·lir-la amb el braç va resultar lesionat. La víctima un jove de 13 anys va estar enguixada durant un mes a causa d’una fractura del rodat del radi distal.

Les recerques es van iniciar a principis de març en tenir coneixement els policies a través d’un jutjat de València que un jove havia estat atés en el servei d’urgències d’un hospital de València per una fractura del rodat del radi distal.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que el jove tenia un company de classe que gairebé diàriament insultava i colpejava a alguns dels seus companys de classe, inclòs a ell.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que quan estaven en classe d’educació física, pel que sembla un company va començar a agafar-li dels peus i a arrossegar-ho cap a ell i tirar-se damunt, moment en què la víctima va intentar defensar-se donant puntades a l’aire, impactant una d’elles sobre l’altre.

En aquest moment, el presumpte autor es va enfadar i pel que sembla va llançar una puntada que anava dirigida a la cara de la víctima, que en intentar repel·lir l’agressió, va posar el braç, resultant lesionada.

La víctima presentava una fractura del rodat del radi distal per la qual va estar enguixada durant un mes.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se en la comissaria al costat de la seua mare va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en exploració va ser posat en llibertat i lliurat a la seua mare