Detingut un jove per amenaces i estafa i recuperen un Masseratti

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un jove de 20 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’amenaces i estafa, després d’amenaçar a un conegut i estafar a la venedora d’un cotxe Masseratti amb el pagament d’aquest amb un xec en descobert. La policia ha intervingut el vehicle d’alta gamma i aquesta a l’espera de ser lliurat a la seua legítima propietària. La víctima de l’estafa va denunciar en una comissaria de Cartagena i l’eficaç comunicació i ràpida actuació ha permés la recuperació del cotxe.

Les recerques es van iniciar el dia nou de gener en tenir coneixement els policies que un jove havia amenaçat a un altre amb un ganivet en un saló de jocs de València, així com intentat clavar-li-ho diverses vegades. Els policies van localitzar al sospitós que després de les comprovacions oportunes ho van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces.

Durant el temps que els agents finalitzaven la instrucció de l’atestat van ser requerits per agents de la Comissaria de Policia Nacional de Cartagena, ja que l’ara arrestat havia estat denunciat per l’estafa d’un vehicle d’alta gamma. Els agents van esbrinar que el detingut s’havia traslladat a Cartagena i havia realitzat el pagament del vehicle amb un xec. La venedora del vehicle després d’acudir a una entitat bancària havia descobert que el xec no tenia fons.

Els investigadors van localitzar el vehicle de la marca Masseratti en els voltants del domicili del detingut i després de les comprovacions pertinents li van imputar el delicte d’estafa. Els policies van recuperar el cotxe que es troba intervingut en dependències policials a l’espera de ser lliurat a la seua propietària.

El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.