Detingut un jove per assetjar a una menor

Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a un jove de 23 anys, d’origen marroquí, com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament a una menor, de tretze anys, a la qual pel que sembla esperava a la sortida de l’institut i la seguia.

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents que una menor, era víctima d’un assetjament continu per part d’un jove que després de creuar-li-ho pels carrers d’Ontinyent se li insinuava. L’assetjament del qual és víctima era constant, ja que l’esperava a la sortida de l’institut, la seguia amb el seu vehicle fins a la seua casa, fins i tot li va arribar a convidar al fet que es pugés al cotxe.

Per tals fets la menor va haver de ser acompanyada a l’entrada i sortida de l’institut per algun adult, ja que tenia por a eixir sola de casa.

Els policies van esbrinar la identitat del sospitós i després de la seua localització va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte d’assetjament.

El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial quan para això anés requerit.

CatalanSpanish