Detingut un jove per propinar-li puntades a un altre al carrer a Godella

La víctima va perdre el coneixement i va patir traumatisme craniofacial

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot a un jove de 28 anys, d’origen uruguaià, com a presumpte autor d’un delicte de lesions, després de pel que sembla sense mediar paraula propinar una forta punyada en la boca a un altre que va fer que caiguera a terra, per a continuar agredint-lo amb puntades al cap fins que va perdre el coneixement. La víctima, un home de 23 anys, d’origen espanyol, va ser traslladada a un hospital de València on li van diagnosticar traumatisme craniofacial, fractura d’ossos propis nasals i commoció post-traumàtica.

Els fets van ocórrer a la fi de juny quan a la Sala del 091 es va rebre una trucada en la qual es comunicava que un home que es trobava en una plaça de Godella havia patit una agressió i estava sagnant.

Immediatament, els agents que realitzaven labors de prevenció es van dirigir al lloc on van observar a un home assegut en un banc que sagnava per la boca i el nas i atordit, així com van esbrinar gràcies a la col·laboració ciutadana que moments abans un grup d’uns 10 o 12 joves van passar al costat de la víctima i després de caminar uns passos, un d’ells va tornar al costat de l’home i sense mediar paraula li va propinar una forta punyada en la boca que li va fer caure a terra.

Una vegada en el sòl, pel que sembla va continuar agredint-li propinant-li puntades al cap fins que la víctima va perdre el coneixement per a continuació fugir corrent al costat del grup d’amics.

Un indicatiu sanitari es va presentar en el lloc i després d’una primera valoració van traslladar a la víctima a un hospital de València on va ser atesa de les lesions que presentava.

Continuant amb les investigacions, els policies van tindre coneixement que la víctima havia patit un traumatisme craniofacial, fractura d’ossos propis nasals i commoció post-traumàtica, així com van esbrinar la identitat del sospitós que després de presentar-se en dependències policials va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

El detingut, amb antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’Autoritat Judicial durant per a això fora requerit.

ValenciàEspañol