Detingut un jove per un presumpte delicte d’atemptat i lesions

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament, dirigida per l'edil José Ramón González, informa que la passada nit un Policia Local d'Alacant va resultar ferit amb fractura de l'os metacarpià de la mà esquerra i ha hagut de ser operat hui, després d'intervenir en un operatiu contra el botelló a Alacant.

El presumpte autor de l’agressió, un jove de 16 anys i nacionalitat espanyola, va ser detingut pel Policia Local després d’una persecució i traslladat a comissària per un presumpte delicte d’atemptat i lesions contra un agent de l’autoritat.

Segons fonts policials els fets van ocórrer ahir a les 23,30 hores, a l’altura de les escales del Jorge Juan, on un grup de joves es trobaven realitzant un botelló, quan diverses patrulles de Policia Local que participen en el dispositiu especial que es munta els caps de setmana contra els botellons, accedeixen al lloc per a dissoldre el botelló, sol·licitar-los la documentació per a alçar-los les actes de denúncia i confiscar-los les begudes, i diversos joves comencen a fugir.

Rovira  

Un dels agents de Policia Local comença la persecució d’un jove per l’Avinguda General Marvá, fins a la Plaça dels Estels, lloc en el qual aconsegueix interceptar-ho, i on el Policia resulta ferit pel jove amb fractura de l’os metacarpià de la mà esquerra i ha hagut de ser operat hui.

Per tals fets l’agent de Policia Local va detenir a aquesta persona, un home de 16 anys i nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d’atemptat i lesions contra un agent de l’autoritat, que va ser informat dels motius de la seua detenció així com els drets que li assisteixen, i traslladat a Comissaria.

El regidor de Seguretat s’ha posat en contacte amb l’agent per a desitjar-li “una ràpida recuperació”, al mateix temps que ha lamentat profundament que l’agent resultara ferit combatent el botelló a la nostra ciutat, recordant que està prohibit el consum d’alcohol als carrers de la ciutat.

La Policia Local d’Alacant continuarà amb el dispositiu especial per a controlar de manera fixa i mòbil les zones d’oci i fer front al consum d’alcohol als carrers, amb una vigilància dels llocs on es concentren joves en diferents punts de la ciutat. La Policia Local intervé per a confiscar les begudes alcohòliques, i s’alça actes de denúncia per consum d’alcohol en la via pública, que comporten una sanció econòmica de 90€ cadascuna.

PublicitatJuega Limpio Orihuela